Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/3/8/0/hbv-nochtenwille.nl/httpd.www/wp-content/themes/sporty/content-single.php on line 13 post

Verslag en foto’s 3D Kiowa 2018

Warning: Attempt to read property "post_title" on null in /customers/3/8/0/hbv-nochtenwille.nl/httpd.www/wp-content/plugins/wp-rss-feed-to-post/includes/wprss-ftp-display.php on line 111

Door Dolf Schinkel:

Boogschietvereniging KIOWA in Luxemburg bestaat dit jaar 25 jaar en dat wilden ze weten.
Zaterdagmorgen begon de voorzitter met zijn traditionele donderspeech, vrij vertaald: “Wij zetten een uitdagend en spannend parcours uit en er wordt niet gehufterd bij de plokken en met regels”.
Het parcours was iets ingekort vanwege het feest op de avond en dat kwam goed uit want het was erg benauwd en warm met venijnige klimmen.
Uitdagende doelen, verre afstanden, lastige plus/min doelen, hunters, schoten in het half donker, schoten waar alleen de kill geraakt moest worden, schoten in het open veld en natuurlijk hun killing ijzeren zwijn. Gelukkig was Archerycentre er met een stand om materialen aan te vullen. En zoals ieder jaar moest de BBR-klasse vanaf de rode plok schieten, want BBR wordt daar gezien als een richtvizier wat het vaak erg lastig maakte, doordat recurvebogen onder een grotere hoek moesten schieten.

Zaterdag vormden Jos, Maria, Bennie ,Tony, Arnold, Jan, Gerrit en Dolf een groep. Zondag konden Jos en Maria helaas niet meer mee schieten.
`S avonds was er livemuziek en gratis bier wat de feestvreugde alleen maar vergrootte.

Uit onze groep werd Bennie Kobes 1e in de historische boog klasse, Jan vd Sluis werd 1e in de BHR-klasse, Dolf Schinkel 1e in de BBR-klasse en Gerrit de Groot 2e in de BBR-klasse.

Geen foto’s van de prijsuitreikingen want het kwam met bakken uit de lucht.

Het team Archerycentre verraste de vereniging nog met een jubileumcadeau.
Al met al, een mooie voorbereiding op het E.K a.s. weekend in Oberwiesenthal.

De foto’s van de 3D Kiowa kan je bekijken door op onderstaande link te klikken:

http://www.pixelsfirst.nl/pixelsfirst/3d-kiowa-3/

Opmerking van Boogwereld: Het jubileumcadeau is gemaakt door Dolf Schinkel. Prachtig vakwerk!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.