post

Nieuw 3D Parcours Balls and Arrows

Ingezonden bericht:

Beste allemaal,

3d doelenDoor de corona maatregelen kunnen wij op dit moment onze standaard activiteiten niet goed meer uitvoeren omdat de maximale groepsgrote 4 personen is en nu zelfs 2.

Bij het nadenken over alternatieven wat we nog wel binnen de regels kunnen doen zijn wij uitgekomen bij een oude liefde van ons, 3d handboogschieten!

Na jaren 3d handboog te hebben geschoten en wedstrijdleiding te zijn geweest van de 3d wedstrijden van Artemis Lelystad en ook te hebben deelgenomen aan de commissie die van 3d schieten een officiële discipline te hebben gemaakt binnen de NHB, gaan wij nu 3d schieten dagen organiseren op ons eigen bosterrein van 150.000 m2 bij Balls and Arrows in Lelystad!

Dit geheel corona proof!

Corona veilige 3d schieten dagen.

Wij zetten voor jullie 24 doelen uit, allemaal nieuw en van het topmerk Longlife.

Per baan maximaal 4 deelnemers (na 19 januari).

Iedereen houdt onderling 1,5 meter afstand en de groepen op de baan houden minimaal 5 meter afstand.

Je schrijft in per baan zodat je weet met wie je schiet.

Elke groep krijgt een overdekte zit plek toegewezen in 1 van onze vele tenten. Deze zijn zo ingericht dat iedereen minimaal 1,5 meter afstand van elkaar zit.

Jullie krijgen voor jezelf een score papiertjes mee, maar er is geen rangschikking of iets dergelijks. Het is dus geen wedstrijd maar een gezellige training 3D.

Wij hebben voor jullie een lekker warm vuurtje aanstaan en onze afhaal keuken is voor jullie open voor het eten en drinken.

We hebben tevens een boogwinkel Outlet op locatie met boogschietspullen tegen inkoopprijzen!

Hou onze Facebook in de gaten voor meer info en data!

https://www.facebook.com/ballsandarrows

Martijn van der Veen

(Grondlegger van de website 3dschieten.nl. De voorloper van Boogwereld.nl)

3d doelen 2